GOOGLE е номер 1 при търсенето в ИНТЕРНЕТ.

Всеки двама от трима, желаят ВИРТУАЛНИ ОБИКОЛКИ.

НАЕМЕТЕ АКРЕДИТИРАН ПРОФЕСИОНАЛЕН ФОТОГРАФ И ПОДОБРЕТЕ ВИДИМОСТТА НА БИЗНЕСА СИ!

За да избереш правилния хотел, ресторант, кафе или магазин не е лесно.
С помощта на професионално изработени виртуални турове, хората ще почувстват атмосферата във вашия обект още преди да са ви посетили.
С преживяванията, които ще предизвикат всеобхватните сферични панорами, ще изградите по - голямо доверие в потенциалните гости и клиенти.

Разгледайте слайдовете за ползата от представянето на Бизнеса ви с 360⁰ виртуални обиколки в Google

 


 GOOGLE ТЪРСЕНЕ

Присъствието на вашия бизнес в GOOGLE е най - забележимия актив на фирмата ви.

Покажете се в най - добрата светлина чрез 360⁰ панорамни снимки.

 

 


GOOGLE КАРТИ

Покажете ясно вашето местоположение. Нека вашите потенциални клиенти при търсене в GOOGLE КАРТИ останат с прекрасно впечатление от първата си среща с вас. Виртуалния тур чрез 360⁰ панорамни снимки е отлично решение за това.

 

 


 

GOOGLE +

 Социалната мрежа на GOOGLE, която набира все повече популярност, а от своя страна е и техен продукт. Постовете с 360⁰ панорамни снимки могат да се споделят и оценяват. Присъствието ви по този начин в GOOGLE+ е повече от препоръчително!

 


 

FACEBOOK

Най - голямата и популярна социална мрежа. Всеки се стреми за по - голяма аудитория, която е предпоставка за повече клиенти и посетители на вашия обект. Представянето ви чрез 360⁰ панорамни снимки е решение, което трябва да вземе всеки, който иска да впечатли от първия път! Присъствието ви с 360⁰ панорамни снимки във FACEBOOK е направо задължително!

 


 

ВЪВ ВАШИЯ САЙТ

Разбира се, че не може без да се представите по най - добрия начин на собствения ви сайт. Впечатляващите 360⁰ панорамни снимки във виртуален тур, ще подбудят желание на виделите ги да ви посетят на място и да затвърдят чувствата си от видяното. Няма ограничение за показването, защо не и във всеки приятелски сайт или на бизнес партньор.


 


 ВСИЧКИ 360⁰ ПАНОРАМНИ СНИМКИ И ВИРТУАЛНИ ТУРОВЕ СА ИЗРАБОТЕНИ В HDR ФОРМАТ (разработка в тъмните и светлите участъци на снимката), КАКТО И СА АДАПТИРАНИ ЗА ВИЗУАЛИЗАЦИЯ НА МОБИЛНИ УСТРОЙСТВА, КОЙТО ЗАЕМАТ ПОВЕЧЕ ОТ 50% ОТ ПОЛЗВАЩИТЕ ИНТЕРНЕТ! 

 


 

НАЕМЕТЕ АКРЕДИТИРАН ПРОФЕСИОНАЛЕН ФОТОГРАФ И ПОДОБРЕТЕ ВИДИМОСТТА НА БИЗНЕСА СИ ТУК 
ЛИЦЕНЗИРАН ФОТОГРАФ СЪМ ЗА GOOGLE - Dimitar Voychev, Пловдив, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., +359 886 766 319