Общи правила за ползване

ОБЩИ ПРАВИЛА ЗА ПОЛЗВАНЕ

Настоящите правила за ползване на уеб сайтовете, собственост на ИНТЕР – ТЕЛЕПОРТ ЕООД, се отнасят за всеки един посетител. Възможно е освен тези общи разпоредби да има и други, които задължително се упоменават на страниците на съответният уеб сайт.

УСЛОВИЯ НА ПОЛЗВАНЕ

Всички текстове, изображения и друга информация, публикувани в сайтовете на ИНТЕР – ТЕЛЕПОРТ ЕООД, са собственост на ИНТЕР – ТЕЛЕПОРТ ЕООД и са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права, както и всички нормативни актове.

ИНТЕР – ТЕЛЕПОРТ ЕООД не носи отговорност за текстове, изображения и друга информация, публикувани от потребителите на сайтовете на фирма ИНТЕР – ТЕЛЕПОРТ ЕООД, като ИНТЕР – ТЕЛЕПОРТ ЕООД си запазва правото да премахва или редактира информация, която е публикувана от потребителите.

Използването на информация от сайтове на ИНТЕР – ТЕЛЕПОРТ ЕООД чрез RSS канал е разрешено в случай, че това не нанася вреди на ИНТЕР – ТЕЛЕПОРТ ЕООД и ясно бъде посочено с име на сайта и линк към него, от който е взет материала.

ИНТЕР – ТЕЛЕПОРТ ЕООД си запазва правото по всяко време да прекрати предоставянето на материали чрез RSS канал, без да е необходимо предварително известие.

Копиране, използване и възпроизвеждане на информация от сайтове на ИНТЕР – ТЕЛЕПОРТ ЕООД, без знание и съгласие от ИНТЕР – ТЕЛЕПОРТ ЕООД, е забранено и се преследва по законов ред.

Лице, което нарушава гореизброените общи условия и разпоредби, носи административна, гражданскоправна и/или наказателна отговорност за своите действия и/или бездействие.

Всеки един посетител на уеб сайтовете на ИНТЕР – ТЕЛЕПОРТ ЕООД, коментирайки някоя статия, се съглася с Общите условия на ползване на уеб сайтовете, собственост на компанията. С приемането на настоящите Общи условия, потребителят се съгласява с обработването на личните му данни (имена и e-mail адрес) за целите на директния маркетинг и се съгласява да получава рекламни съобщения от ИНТЕР – ТЕЛЕПОРТ ЕООД. Потребителят има право да възрази срещу обработването на личните му данни за целите на директния маркетинг, като изпрати писмено съобщение до ИНТЕР – ТЕЛЕПОРТ ЕООД на посочените адрес или e-mail за контакти.

ЦЕНИ В САЙТА

Всички цени в сайта са клиентски. Сайта разполага с 3 страници, в които описваме конкретни цени за наши услуги и подлежат на промяна от страна на ИНТЕР – ТЕЛЕПОРТ ЕООД без известяване на потребителите на сайта.

ФИРМЕНИ ДАННИ

PHOTONY 360 (ФОТОНИ 360) е ТМ на ИНТЕР – ТЕЛЕПОРТ ЕООД. Екипът на PHOTONY 360 специализира в заснемането и обработката на видео и снимки в частност 360 градусови сферични панорамни снимки и панорамни разходки съставени с тях, интернет реклама, онлайн маркетинг, оптимизация на сайтове, изработка и поддръжка на уеб сайтове и онлайн магазини, изграждане и развитие на брандове в онлайн пространството, управление на интернет реклами и др.

ИНТЕР – ТЕЛЕПОРТ ЕООД е със седалище по регистрация град Пловдив, ЖК Тракия, блок 73, вход В, ап. 11, ЕИК: 206061072

ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ ПРИ РЕШАВАНЕ НА СПОРОВЕ

OPC – Онлайн решаване на спорове

DMCA – Защита на съдържанието на сайта

KZP – Комисия за защита на потребителите

CPC – Комисия за защита на конкуренцията

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Посетете страницата с политиката ни за защита на личните данни, за да се запознаете с нея.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *